Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

REZERVOVANÉ - SENEC - NA PREDAJ EXKLUZÍVNE IBA U NÁS - 3 izbový byt v centre mesta pri pešej zóne

Ulica: Kollárová
Mestská časť: Senec-mesto
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ... RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

Lokalita: ul. Kollárova Senec.

RK Quality SC Vám prináša ponuku na predaj 3. izb. bytu na 12p/12 v bytovke s dvomi výťahmi a kobkou na poschodí vedľa bytu. ÚP bytu: 71,25 m2, z toho kobka cca 2 m2 + loggia cca 4 m2. Orientácia na svetové strany JV. Do bytu sa vchádza z uzamykateľnej chodby, kde sú iba dva byty. Bytový dom je zateplený a zateplená odizolovaná je aj strecha bytového domu. K dispozicií je aj možnosť využívania spoločnej kočikárne dolu vo vchode.

Dispozícia bytu: chodba do tvaru L, priestranná obývacia izba, spáľňa, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta, kuchyňa s východom na loggiu, detská izba so vstupom z kuchyne. V byte sú plastové okná so sieťkami, optika. V spálni veľká vstavaná skriňa.

Ideálny byt v centre mesta, jedna minúta chôdze na pešiu zónu, vhodný najmä pre rodinu s deťmi. Pred bytovým domom moderné detské ihrisko s preliezkami, cvičiace stroje, množstvo zelene, relaxačné lavičky. Kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti: OC KOCKA, LIDL, ZŠ, MŠ, Pošta, kostol, banky, obchody, kaviarničky, MHD, SAD....

Doprajte si pekné bývanie v oblakoch v centre mesta.  Výhľad z vtáčej perspektívy na vlastnej loggii. Ideálne bývanie pre ľudí čo ocenia bývanie na vrchnom poschodí, ktoré zaistí že Vám nik nad hlavou nehrmotí....

Dva vstupné vchody, jeden vstup od parkoviska druhý od ihriska. Mesačné náklady na bývanie cca 250 €/4 osoby. Parkovanie voľné pred bytovým domom.

Neváhajte a dohodnite si obhliadku.

Cena bytu: 155 000,- € (možné prefinancovať cez hypotekárny úver).

ZABEZPEČÍME VÁM VÝHODNÚ HYPOTÉKU A DOFINANCOVANIE TEJTO NEHNUTEĽNOSTI - ZDARMA (pretože nášho hypoporadcu platia banky) A PROMPTNE - vybavte všetko na jednom mieste, lacnejšie ako kdekoľvek inde. U NÁS NEPLATÍTE NÁKLADY ZA ZNALECKÝ POSUDOK A OSTATNÉ POPLATKY.

Kontakt: Lea Iveta Richesová, RK Quality SC, mobil 0949 778 744, pevná linka 02 / 381 381 00, mail: lea.iveta.richesova@qualitysc.sk

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: www.NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:
RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka: 02 / 381 381 00

NAŠE RECENZIE: https://g.page/r/CfOCHUunngyYEAI/review

 

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
71.25 m2
Podlahová plocha:
71.25 m2
Skladová plocha:
2 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Loggia:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Sklad:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
12
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
12
Celková plocha:
71.25 m2
Plocha loggie:
4 m2
Počet logií:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Lea Iveta Richesová (Valenská)

Lea Iveta Richesová (Valenská)

Výkonná riaditeľka RK Quality SC
Certifikovaná realitná poradkyňa – senior
17 ročné skúsenosti v realitách
MAKLÉRKA ROKA 2022 a 2023

  • narks
  • rusr
  • sora
  • lrm

V realitách som doma 17tym rokom. Mojim klientom ponúkam profesionálny, odborný a ústretový prístup. Odmenou sú mi moji spokojní klienti, ktorí sa mi s dôverou opäť vracajú, za čo som im veľmi vďačná, moc si to vážim.

Lea Iveta Richesová

RK Quality SC

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti