Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

SENEC - NA PREDAJ polyfunkčný objekt v úplnom centre mesta - obchodný priestor, kancelárie, príp. na bývanie, s možnosťou pokračovať v zabehnutom podnikaní

Ulica: Pri pešej zóne
Mestská časť: Senec-mesto
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Polyfunkčná budova

Popis nehnuteľnosti

RK Quality SC, ako realitná kancelária s vyše 18-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore, ponúkame svojim klientom jedinečné benefity: garanciu vrátenia rezervačného poplatku v plnej výške v prípade, že Vám nezabezpečíme financovanie kúpnej ceny tejto nehnuteľnosti a navyše u nás neplatíte žiadne poplatky za znalecký posudok ani za kolky na katastri.

POLYFUNKČNÝ OBEKT v úplnom centre mesta pri pešej zóne - pri Lichnerovej ulici.

Objekt pozostáva z obchodného priestoru s výkladmi na prízemí s úžitkovou plochou 87,37 m2 a poschodia s 3 kancelárskymi priestormi, pričom v jednej z nich sa nachádza ďalšia (štvrtá) miestnosť, a sociálnym zariadením s celkovou úžitkovou plochou 96,18 m2. Zo zadnej strany objektu sa nachádza uzavretý dvor s plochou cca 45 m2. Objekt bol skolaudovaný v roku 2000 a minulý rok prešiel čiastočnou rekonštrukciou.

Vhodné pre podnikateľa, ktorý by spolu s objektom prevzal aj dlhoročne zabehnuté podnikanie v oblasti satelitnej techniky a elektromateriálu, ktoré má zastúpenie v medzinárodnej sieti, vrátane zabezpečenia know-how, dodávateľsko-odberateľských vzťahov a skladových zásob (v cene objektu). Nie je podmienkou kúpy objektu, len veľkou výhodou.

Technické riešenie: objekt je postavený z pálenej tehly so šírkou 40 cm, zo severnej strany zateplený polystyrénom, sedlová strecha Bramac s pochôdznou drevenou povalou, ktorá je technicky skonštruovaná ako monolit so statikou celého objektu s možnosťou dostavať ďalšie poschodie. Okná sú plastové 2 sklo so žalúziami, kúrenie je riešené plynovým kotlom s radiátormi. Obchodný priestor má keramickú dlažbu, kancelárie plávajúce laminátové podlahy. Všetky inžinierske siete a optický kábel. Orientácia severozápad.

 

Dispozičné riešenie:

PRÍZEMIE: vstup do obchodného priestoru z ulice s ÚP 63 m2, presklené výklady, sociálne zariadenie a príručný sklad ÚP cca 15 m2, z neho vstup do dvora.

Vedľa obchodného priestoru je samostatný vstup z ulice na schodište vedúce na prvé poschodie. Pod schodmi sa nachádza technická miestnosť cca 6 m2 s plynovým kotlom Junkers, z ktorej sa tiež vychádza na dvor.

POSCHODIE: ÚP 96,18 m2, kde sa nachádzajú 3 kancelárie (plus jedna menšia, do ktorej sa vchádza cez jednu z nich) a kúpeľňa spoločne s WC, ktoré sú prístupné širokou chodbou. Z chodby je prístup sklopnými schodmi do pochôdzneho podkrovia, ktoré môže slúžiť aj na sklad alebo na dostavanie ďalšieho poschodia.

Zásobovanie a parkovanie pre majiteľa možné pred objektom, prípadne si prenajať ďalšie parkovacie miesta v susedstve. Možnosť dokúpiť vedľajší pozemok za účelom zriadenia prístupu do dvora.

Cena: na vyžiadanie v RK.

 

Kontakt: Ing. Jozef Kaša , RK Quality SC, mobil: 0903 431 141, pevná linka: 02 / 381 381 00, e-mail: jozef.kasa@qualitysc.sk

Kompletnú ponuku našej RK Quality SC nájdete na stránke: NehnutelnostiSenec.sk

Navštíviť nás môžete osobne na adrese:
RK Quality SC, Lichnerova 25, 903 01 Senec
na pešej zóne - v obchodnom dome KOCKA (na prízemí - hneď pri ČSOB)
Pevná linka: 02 / 381 381 00

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
183.55 m2
Zastavaná plocha:
154 m2
Podlahová plocha:
183.55 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ budovy:
tehla
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2000
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Rok kolaudácie:
2000
Celková plocha:
154 m2
Orientácia:
severozápad
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jozef Kaša

Ing. Jozef Kaša

Riaditeľ RK Quality SC
Certifikovaný realitný poradca - senior
16 ročné skúsenosti v realitách

  • English
  • narks
  • lrm
  • rusr
  • sora

Pracujem v realitách pre Vás 16 rokov, lebo rád pomáham.

Ing. Jozef Kaša

RK Quality SC 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti